Translate

24 Ocak 2013 Perşembe

Heytex'ten Solvetex'e Rakip Dijital Baskı Makinesi Kumaşları


Heytex: Yeni Soft Blueback iç mekan afiş kumaşı

Mavi arkalı iç mekan afişlerinin ilki olan yeni HEYTex Soft Blueback ile piyasada talep edilen kaliteli beyaz ve renkli baskılar yapılıyor.

 

heytex
heytex

Parlak beyaz, parlak, kumaş yapı ile birleştiğinde, özellikle duvar kaplamalarında kullanılan yeni HEYTex Soft Blueback, yüksek gerilim direnci sunuyor ve beş metre genişliğe kadar eksiz kullanılabiliyor. Tüm ticaret fuarları, büro ve satış noktaları uygulamaları için şaşırtıcı derecede parlak, şık ve kaliteli duvar dekorasyonu için ilk seçenek olan bu afiş malzemesi, duvar dekorasyonlarında veya tutkallı duvar kaplamalarında, reklam afişlerinde veya karmaşık sanat eserlerinde mükemmel bir etki bırakıyor. Şık, mat gofrajlı hafif kumaş yapılı yüzey baskıyı mükemmel bir şekilde emiyor. 5 metreye kadar eksik kullanılabilen malzeme, ilave çalışma adımına gerek kalmadan ekstra büyük iç tasarımlarda da kullanılabiliyor.
1500/1200 N/5 cm yırtılma direnci olan malzeme çizilmeye karşı oldukça dayanıklı ve sağlam. Malzemenin özellikleri gerilim direnci ve sağlamlığı ile birleşince mükemmel bir sonuç ortaya çıkıyor. 340 g/qm ağırlığa sahip HEYTex Soft Blueback’e, tüm standart dijital baskı sistemleri ve mürekkepleri ile baskı yapılabiliyor. Ürün aynı zamanda alev geciktirici özelliğe de sahip.