Translate

6 Şubat 2013 Çarşamba

Seal Laminasyon Makinesi


SEAL : 54 El Laminasyon Makinesi

Giriş düzeyi sınıfında yer alan ünite, alışıldık SEAL marka kalitesinden etkilenmiş. Son işlemci ve astarlama uzmanı marka, üniteyi ABD’deki kendi fabrikalarında üretiyor.


seal laminasyon




Seal 54 EL yüksek kaliteli son işleme olanak sağlayan tüm temel işlevlerle, koruyucu filmlerle ve çift yönlü yapıştırıcı filmlerle donatılmış. Makine bütünüyle gelişmiş bir teknoloji sunuyor ve iki silikon tekerlek de yüksek yüzeyde bir benzerlik kalitesi sağlıyor. Bu da demek oluyor ki, bu güçlü model basınç denetimli materyalleri 25 milimetrelik bir kalınlığa kadar işleyebiliyor.

Maksimum genişlik 1400 milimetre ve çalışma hızı dakikada 4 metreye ulaşabiliyor. SEAL markasının pazarlama ve satış müdürü Frank Seemann, keyifle “tekerlekli laminatörümüz SEAL 54EL piyasada derin bir etki yarattı, bu hala devam eden bir başarı hikayesi,” diyor. “Viscom 2010’daki resmi satış başlangıcından bu yana, makine beş yüz adet satıldı. Bu harika ve aynı zamanda, mükemmel kalitenin ve ekipmanımızın özelliklerinin kanıtlarını netleştiriyor.”